Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Vill du vara med och utveckla Svensk Triathlon?

Är det dig vi söker? Svenska Triathlonförbundet (STF) utlyser tre tjänster – två heltid och en halvtid – som under tre år skall skapa förutsättningar för en rejäl förändring inom svensk triathlon.

Är det du som ska vara med och utveckla Svensk Triathlon? 

Svenska Triathlonförbundet (STF) utlyser tre tjänster – två heltid och en halvtid – som under tre år skall skapa förutsättningar för rejäl förändring inom svensk triathlon.
Verksamhetsområdet är paratriathlon och målet är att skapa förutsättningar att alla med någon form av funktionsnedsättning också skall välkomnas och inkluderas till svensk triathlon.

STF har erhållit ett stöd från Allmänna Arvsfonden för ett projekt som under tre år skall bygga en hållbar och stor bestående verksamhet över tid inom svensk triathlon, där aktiva med funktionsnedsättning medverkar på träning och tävling i ordinarie föreningsliv utifrån sina villkor och förutsättningar. Redan idag är paratriathlon en naturlig och självklar del inom triathlon internationellt. På mästerskap kör elit, age group och para i olika klasser inom ramen för samma arrangemang, vilket är berikande för alla inblandande. Det finns som i alla idrott varianter och möjligheter för barn- och ungdom, samt för vuxna motionärer och elitsatsande (triathlon ingår i Paralympics).

Vi söker dig som är utpräglat driven, duktig på att skapa och utveckla verksamhet till något hållbart. Du skall vara resultatorienterad, samt ha en förmåga att tänka nytt och stort. Det krävs att du har god kunskap om idrottsrörelsen och ideella föreningars förutsättningar. Verksamheten kommer att integreras både nationellt och lokalt i ordinarie verksamhet (barn- och ungdom, bredd, elit och arrangemang) och du skall vara bra både på att arbeta i team och individuellt.

De tre tjänsterna är:

1. Projektledare 100 %

2. Assisterande projektledare 100 %

3. Kommunikatör 50 %

Tjänsterna är placerad på STF:s kansli i Göteborg.

Välkommen med din ansökan innehållandes ditt CV samt ditt personliga brev som mailas till ola.silvdahl@svensktriathlon.org.

Sista ansökningsdatum är 2020-10-30. Vänligen ange ”namn och ansökan Projektledare para”, ”namn och ansökan Assisterande Projektledare para" respektive "namn och ansökan Kommunikatör para” i ämnesraden.

Frågor om tjänsten besvaras av STF:s generalsekreterare Ola Silvdahl via mail ola.silvdahl@svensktriathlon.org eller mobil 0708–485500.

 

Tillsammans ska vi göra Svenska Triathlon till världens bästa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2020-10-02

Senast uppdaterad: 2020-10-02

Författare: Tom Mårtensson