Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Suverän lägerhelg i Sala

Under helgen 21-23 augusti samlades Sveriges ungdomar, juniorer och elitseniorer i Sala för att träna och tävla triathlon ihop. En helg som bjudit på en otroligt fin stämning med massvis av glädje och motivation både för aktiva och ledare.

36 st aktiva i åldrarna 14-30 år fanns på plats i Sala tillsammans med vår Sportchef Angela, Barn- och Ungdomskonsulenten Lina, GS Ola, DSA Länk till annan webbplats.tränare Magnus och NIU Länk till annan webbplats.tränarna Andreas, Annie, Tomas och Rasmus.

Helgens agenda innehöll både öppet vatten simning, cykelträning, löpning, löpstyrka och rörlighetsträning. Längtan efter fartfyllda race och tävling har varit stor under sommaren hos våra aktiva och under lördagen kunde vi under kontrollerade former bjuda på ett lopp i samarbete med IFK Sala där våra ungdomar och elit visade på strålande form och bra resultat.

 

Vi vill rikta ett stort tack till IFK Sala Länk till annan webbplats. med Åke och Karin i spetsen, som tillsammans med alla underbara funktionärer möjliggjorde en säker och rolig träningstävling. Att åter få uppleva pulsen och glädjen hos de aktiva att få gå in i ett tävlingsområde och höra Börje i högtalarna igen var en underbar känsla.

Vi vill även tacka Emil från IFK Sala som under helgen hjälp oss med guidning och träning i Sala och Hotell Tinget Länk till annan webbplats. för förstklassig logi, kost och service.


Med energidepåerna fulla och massvis med ny motivation blickar vi nu fram mot en höst fylld med nya utmaningar och äventyr.

 

Tillsammans gör vi Svensk Triathlon till världens bästa!

Publicerad: 2020-08-24

Senast uppdaterad: 2020-08-24

Författare: Tom Mårtensson