Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Inspirationshelg tillsammans med Klubb Team LeWa Sport

Under veckan och helgen besökte vi Klubb Team LeWa Sport i Motala för en inspirations- och utbildningshelg. Helgen bestod av både praktiska och teoretiska utbildningsmoment och avslutades med en Try Triathlon.

Helgen bestod av både praktisk och teoretisk utbildning för klubbens ungdomar och ledare, som tillsammans ville utveckla och öka sin kunskap om träningsplanering, återhämtning och simteknik. Målet med utbildningen var att skapa kunskaper kring träningsplanering för att starta ett strategiskt arbete i klubben där tränarteamet ska samverka för att skapa gemensamma- och individuella planeringar för klubbens medlemmar.

Förutom detta dök vi ner i bassängen för ett pass med fokus på simteknik och även ett pass utanför bassängen fanns med på schemat med inspirerande rörlighetsträning.

Helgen avslutades med en Try Triathlon där medlemmar i alla åldrar och helt utifrån sina egna förutsättningar och tidigare erfarenheter av triathlon var med och körde denna prova på triathlon. Även denna gången gavs sig Maja som är projektledare för Try Triathlon ut och körde tillsammans med klubbens medlemmar.

Vill du och din förening också vidareutbilda er eller öka er kunskap inom träning och triathlon för barn och unga? Hör av er till Lina på mejl eller telefon: 
lina.hornback@svensktriathlon.org
Öppnas i nytt fönster.
Tele: 073 233 10 16.

Här kan du läsa mer om våra barn & ungdomsutbildningar>>>  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill er förening vara med och arrangera Try Triathlon tillfällen? Tillsammans med Riksidrottsförbundet och Svenska Spel är vi med i deras projekt ”framåt för fler i rörelse” där vi alla tillsammans vill vara med och sprida mer rörelseglädje genom väldigt enkla och kravlösa former. Hör av er till Maja på mejl eller telefon:
maja.carlsson@svensktriathlon.org
Tele: 0766 47 47 34

Här kan du läsa mera om Try Triathlon>>> Länk till annan webbplats.

Här kan du läsa mer om ”framåt för fler i rörelse” >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. 

 

Tillsammans gör vi Svensk Triathlon till världens bästa!

Publicerad: 2020-08-19

Senast uppdaterad: 2020-08-19

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i