Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Nu kan du vara med på Try Triathlon i Stockholm

Med start redan förra veckan arrangeras det nu Try Triathlon tillfällen i Stockholm tillsammans med Wolff-Wear Outdoor & Triathlon, Race & Shine Sports Club & Triathlon Academy och Masters of Tri.

Arrangörerna bjuder in till tre tisdagskvällar (eventuellt tillkommer fler tillfällen i september) för dig som är sugen på att testa triathlon eller för dig som vill genomföra ett högintensivt simma/cykla/springa- träningspass. Du är välkommen oavsett nivå och får chans att lära dig saker på ett kul och inspirerande sätt.

Datumen som gäller för dessa testa triathlon eventen i Stockholm är 11/8, 18/8 och 25/8.

Plasten är: Gräset utanför sjöhistoriska muséet.

Schema som följer för samtliga tillfällena är:

17.30 Samling, mingel och förberedelser
18.15 Coachgenomgång av olika moment för triathlonträning och -tävling
19.00 Start träningstävling 400 m simning/7,5 km cykel/2 km löpning
20.00 Avrundning

Medtag sim- och löpgrejor samt cykel (går bra med vilken cykel som helst). Cykelhjälm är obligatorisk. Möjlighet finns att testa våtdräkter och låna under träningstävlingen.

Deltagarantalet är maximerat enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer för Covid-19.

Häng på, testa och träffa kunniga ledare och roliga människor.

Till anmälan >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Masters of Tri består av Matt och Martin som är Triathlon- och sim coacher från Storbritannien, Matt är baserad i Stockholm medan Martin är i Spanien. De arrangerar träningsläger i Spanien och på andra platser i Europa samt så driver de online träning för cirka 40 stycken idrottare från 11 olika europeiska länder. I denna grupp av idrottare har de flera europeiska och världskvalificerade triatleter och duathletes, från 29–67 års ålder.

Varför Stockholm? Under åren har dem besökt Stockholm flera gånger för att vara värd för simträningar på Bosön och för andra lokala sim- / triathlonklubbar. Under besöken har responsen varit att deras coaching skiljer sig från den lokala metoden och är mer "framgångsrika" när det gäller att skapa framsteg! Dessa resor till Stockholm, den positiva responsen av deras coachningsmetod och kärleken till landet har lett till att Matt valde att flytta hit.

Läs mer om Masters of Tri här: 

Hemsida >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Facebook >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Instagram >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Race&Shine Triathlon Academy är en klubb som är verksam i Stockholm, Göteborg och snart även i Malmö. Klubben är till för dig som lägger mycket tid på träning, förberedelser och utrustning, och som vill träna och tävla tillsammans med likasinnade för att se hur bra du kan bli. Dem har en erfaren grupp av utbildade triathloncoacher som arbetar med den personliga coachingen med syftet att varje medlem ska få snabbast möjliga utveckling inom triathlon. Våra medlemmar är både triathleter som är helt nya inom triathlon, triathleter som tävlar i “Agegroup” vi har också medlemmar som tävlar i landslag och som proffs med målet att nå världstoppen. Den gemensamma nämnaren för oss alla är att vi tränar och tävlar för att bli bättre och för att nå våra uppsatta mål och vi tror på gruppen och coachernas gemensamma kraft att skapa bästa möjliga förutsättningar för kontinuerlig utveckling inom sporten.

Läs mer om Race & Shine Triathlon Academy här:

Hemsida >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Facebook >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Instagram >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Wolffwear är en av norra Europas största butiker för triathlon, vi arrangerar resor, träningar, tävlingar och andra events. Via vår webbshop har vi kunder i över 80 länder, självklart betyder det extra att arrangera events på hemmaplan.
Vi hälsar alla varmt välkomna till våra testa triathlon kvällar och våra triathlonträningar.

Läs mer om Wolffwear här: 

Hemsida >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Facebook >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Instagram >>> Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2020-08-11

Senast uppdaterad: 2020-08-11

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i