Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Holmsjö Triathlon 2020 kommer inte att gå som tävling 25/7

Hur noga vi än organiserar loppet kan vi inte styra hur många som dyker upp i publiken eller hur smittsäkert de beter sig. Eftersom vi brukar ha stor publik och Coronapandemin är långt ifrån över är det inte säkert att genomföra loppet i tävlingsform

Vi kommer att köra i tre alternativa former istället:

  • som digitalt lopp #triathlonhosdig
  • som öppen bana
  • som träningsrundor vecka 30

DIGITALT LOPP:
Svenska Triathlonförbundet har sett till att Holmsjö Triathlon går som digitalt lopp vecka 30. Stora och små triathleter i hela Sverige kör våra distanser den veckan, på #triathlonhosdig hejar de på varandra, delar bilder och lägger upp sina tider. För att delta lägger du eller ditt kamratgäng upp tiden, bilderna eller hejaropen på triathlonhosdig på tri.se Länk till annan webbplats.. Allt är gratis och ingen anmälan krävs.

 

ÖPPEN BANA:
Hela vecka 30 kommer banorna att vara öppna och simsträckorna vara utmärkta med bojar i Bredasjön. Banorna finns här på holmsjotriathlon.se Länk till annan webbplats..

 

TRÄNINGSRUNDOR:
Vill du ha sällskap och motivation att köra vecka 30? Häng med på någon av våra guidade träningsrundor! Våra guider kör banorna i lugnt tempo, med pauser i växlingarna. Du som vill köra snabbt och självständigt får jättegärna starta/avsluta med oss. Cykelvakt finns på plats. Efteråt bjuder vi på saft och bullar. Allt är gratis och ingen anmälan krävs. Kom ensam, med ett gäng kamrater, från grannbyn eller långväga ifrån.

Start Bredasjöns badplats, Holmsjö Länk till annan webbplats. (omklädd en kvart innan start):

Tisdag 21/7: 16.00 Olympisk, guide Elin

Onsdag 22/7: 18.00 Mini-tri, guide Martin

Torsdag 23/7 16.00 Olympisk, guide Krister

Fredag 24/7 18.00 Mini-tri, guide Ann-Sofie

Söndag 26/7 10.00 Olympisk (Krister) och mini-tri (Thomas)

Alla är välkomna så länge de är friska, håller avstånd och är sugna på träning! All träning sker på egen risk och du måste hålla smittsäker distans. Banorna, guidning och fika kostar ingenting. Vi har en massa utgifter även om loppet inte går och tar gärna emot frivilliga bidrag. Swisha till 123 288 8865, till vår moderklubb Sillhövda AIK, och skriv ”Vi kör 2021”. För det gör vi!

Vi ses på tri.se Länk till annan webbplats. eller vid Bredasjöns Idrottsplats  i Holmsjö i Karlskrona kommun i Blekinge, 

vecka 30, 2020 - eller den 31/7 2021!  

Holmsjö Triathlon, Sillhövda AIK
E-mail: info@holmsjotriathlon.se

Arrangörens hemsida >>> Länk till annan webbplats.

Tävlingskalendern >>> Länk till annan webbplats.

Riktlinjer och rekommendationer angående Coronaviruset >>> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2020-07-01

Senast uppdaterad: 2020-07-01

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i