Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

#triathlonhosdig - instruktioner

Svenska Triathlonförbundet har i samarbete med Jogg.se skapat hemsidan tri.se/triathlonhosdig där det kommer arrangeras en triathlonaktivitet per vecka.

Du som deltagare registrerar dig på tri.se/triathlonhosdig Länk till annan webbplats. (helt gratis) och har sen möjlighet att köra alla sommarens triathlonaktiviteter fast på din hemmaplan.

tri.se/triathlonhosdig Länk till annan webbplats. publiceras veckans aktivitet, först ut för sommaren är MAXI Linköping Triathlon tillsammans med IK NocOut.se. Aktiviteten är nu igång och som deltagare kör du triathlonaktiviteten och valfri distans på din lokala hemmaplan, tillsammans med träningspolarna eller själv. Det utgår ingen anmälningsavgift, men du som deltagare kan frivilligt swisha valfritt belopp till föreningen som varit tvungen att ställa in.

 Efter genomförd aktivitet registrerar du dina tider manuellt på tri.se/triathlonhosdig

Länk till annan webbplats.
T.o.m söndag 14 juni gäller MAXI Linköping Triathlon, sedan är det dags för ny aktivitet och arrangör på måndag för vecka 25, kolla då in tri.se/triathlonhosdig Länk till annan webbplats. 


Deltagandet är superenkelt, det du behöver göra är:

 

Hälsning från vår medarrangör IK NocOut.se:

Visst, det är tråkigt när årens alla lopp blir framflyttade eller ställs in. Det blir ingen passerad målgång till publikens jubel, men vi får förhoppningsvis en ny chans nästa år. Alla får inte den möjligheten, men vi önskar att alla ska kunna få känna den glädjen som ett avslutat lopp innebär. Därför vill vi inget hellre än att du istället för att slänga över en peng till oss skänker en slant till stiftelsen Min Stora Dag. Swisha valfritt belopp till 900 51 33. 

Ta hand om er. Vänligen, era vänner i IK NocOut.se Länk till annan webbplats.
.

Läs mer om #triathlonhosdig - Svensk Triathlons virtuella sommar Länk till annan webbplats.

  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sommarens aktivitet #triathlonhosdig arrangeras i samarbete med 

Publicerad: 2020-06-12

Senast uppdaterad: 2020-06-12

Författare: Tom Mårtensson