Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

MAXI Linköping Triathlon 2020-06-07 ställs in p.g.a. Covid-19

Efter månader av planering och massor av arbete är det med tungt hjärta vi måste meddela att MAXI Linköping Triathlon behöver ställas in givet rådande omständigheter. Därmed utgår också SM i sprint och stafett 2020.

Vi har alla sett fram mot sommarens triathlonfester, men i extraordinära tider som dessa är det primära givetvis att förhindra vidare smittspridning. I dagsläget är det förbjudet att arrangera tävlingar av vår storlek och det är högst osäkert hur länge detta förbud kommer gälla. Samtidigt vill vi ge våra deltagare så goda förutsättningar som möjligt att justera sina planer runt deltagandet i tävlingen och har därför beslutat att ställa in tävlingen.


Svenska Triathlonförbundet och IK NocOut.se Länk till annan webbplats., som tillsammans arrangerar MAXI Linköping Triathlon, är ideella föreningar där allt eventuellt överskott går tillbaka till den idrottsliga verksamheten. Vi tittar nu på hur den ekonomiska situationen ser ut och ber att få återkomma i frågan om inbetalda anmälningsavgifter samtidigt som vi ber er ha förståelse för det uppkomna läget. Här hittar du Information från STF och arrangörer Länk till annan webbplats.. Länk till annan webbplats.


Vi följer utvecklingen noga med tanke på våra övriga arrangemang och återkommer gällande kvalplatser för AG till EM 2020 i Malmö.

Stort tack till alla som fram tills nu arbetat hårt för att få tävlingen på plats. Vi kommer igen 2021!

Tävlingens hemsida >>> Länk till annan webbplats.

Tävlingskalendern >>> Länk till annan webbplats.

Riktlinjer och rekommendationer angående Coronaviruset >>> Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2020-04-08

Senast uppdaterad: 2020-04-08

Författare: Tom Mårtensson