Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Svenska Triathlonförbundets årsmöte skjuts upp

Med anledning av den allvarliga situationen kopplad till smittspridning av Coronavirus har förbundsstyrelsen i linje med Folkhälsomyndighetens information och Riksidrottsförbundets (RF) riktlinjer beslutat att skjuta upp STF:s årsmöte.

STF:s årsmöte som var planerat att hållas lördag 21 mars Stockholm, skjuts upp.

Nytt datum för årsmötet är inte beslutat, men kommer att fattas utifrån händelseutveckling och de riktlinjer som ges framåt.

Ingen har undvikit allvaret i situationen och alla behöver på bästa sätt bidra för att minska risken för spridning. Vi skall inte fatta panikartade eller fatta stressande beslut, utan behöver hålla oss väl informerade av de instruktioner och förutsättningar som myndigheter ger, och utifrån det fatta övervägda och kloka beslut.

Här hittar du allmän information om Corona och specifik information för idrottsrörelsen Öppnas i nytt fönster..

I RF:s information rekommenderas föreningar att höra av sig till respektive specialidrottsförbund i enskilda frågor som att exempelvis arrangera sammankomster. STF har ingen egen specialistkunskap i den medicinska frågan utan följer de lagar, riktlinjer och rekommendationer som regering, myndigheter och RF ger.

STF:s övergripande fokus är precis som Riksidrottsförbundets att i det här läget bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset, och vi uppmanar alla föreningar att göra detsamma. Föreningar är självklart välkomna att som alltid kontakta undertecknad och/eller kansli för diskussion.

Tag hand er och varandra!

Bästa idrottshälsningar

Förbundsstyrelsen

E.u. Ola Silvdahl

Generalsekreterare

ola.silvdah@svensktriathlon.org

0708-485500

Publicerad: 2020-03-13

Senast uppdaterad: 2020-03-13

Författare: Tom Mårtensson