Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Välkommen till årsmöte för Svenska Triathlonförbundet 21 mars i Stockholm *skjuts upp*

Nu samlas vi snart igen för att summera året som gått, men framförallt för att tillsammans diskutera och fokusera på hur vi ska utveckla triathlon framöver. Vill vi ha fortsatt fin utveckling av vår idrott är det vårt gemensamma ansvar att mötas upp.

Med anledning av den allvarliga situationen kopplad till smittspridning av Coronavirus har förbundsstyrelsen i linje med Folkhälsomyndighetens information och Riksidrottsförbundets (RF) riktlinjer beslutat att skjuta upp STF:s årsmöte som var planerat att hållas lördag 21 mars Stockholm.

Nytt datum för årsmötet är inte beslutat, men kommer att fattas utifrån händelseutveckling och de riktlinjer som ges framåt,

läs mer här.

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2020 hålls lördag 21 mars i Stockholm och alla medlemsföreingar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.hälsas varmt välkomna. 

Svensk triathlon har viktiga frågor att diskutera och besluta om, och vår förhoppning är att alla föreningar som har möjlighet möter upp på Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2020 som kommer att hållas enligt följande:

Plats:                Scandic Park, Karlavägen 43, 114 31 Stockholm
Länk till annan webbplats.
Dag:                  Lördag 21 mars, 2020
Tid:                   12:00-13:00 Gemensam lunch
                         13:00-17:00 Årsmöte

Alla föreningar som var anslutna till STF per 31 december 2019 har var sin röst på mötet, se stadgar. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. 

Årsmöteshandlingar

Här finns handlingarna till årsmötet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Enligt stadgarna har även ett mail gått ut till samtliga medlemsföreningar på röstlängden. 

Fullmakt

Alla som röstar på årsmötet måste ha med sig en fullmakt  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.undertecknad av föreningens firmatecknare.

Anmälan

Välkommen med din anmälan senast 11 mars.

Länk till annan webbplats.

Inbjudan

Kallelse mailades ut till medlemsföreningarna 2020-01-20. Läs kallelsen här > > >.
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Länk till annan webbplats.

Om årsmötet

Årsmötet är svensk triathlons högsta beslutande organ. I detta forum bestäms inriktning på vår verksamhet och alla föreningar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i landet har var sin röst på mötet, se stadgar. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Det hålls också val till bland annat förbundsstyrelse på årsmötet. Prata med styrelsen i din förening så att ni är representerade på mötet och kan vara med och påverka besluten.

Varmt välkommen!

Publicerad: 2020-02-28

Senast uppdaterad: 2020-02-28

Författare: Tom Mårtensson