Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Kallelse till årsmöte för Svenska Triathlonförbundet

Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2020 kommer att hållas lördag 21 mars på Scandic Park i Stockholm. Se inbjudan nedan... *Årsmötet skjuts upp*

Med anledning av den allvarliga situationen kopplad till smittspridning av Coronavirus har förbundsstyrelsen i linje med Folkhälsomyndighetens information och Riksidrottsförbundets (RF) riktlinjer beslutat att skjuta upp STF:s årsmöte som var planerat att hållas lördag 21 mars Stockholm.

Nytt datum för årsmötet är inte beslutat, men kommer att fattas utifrån händelseutveckling och de riktlinjer som ges framåt, 

läs mer här.

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Årsmötet är svensk triathlons högsta beslutande organ. I detta forum bestäms inriktning på vår verksamhet och alla föreningar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i landet har var sin röst på mötet, se stadgar. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Det hålls också val till bland annat förbundsstyrelse på årsmötet. Prata med styrelsen i din förening så att ni är representerade på mötet och kan vara med och påverka besluten.

Alla som röstar på årsmötet måste ha med sig en fullmakt  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.undertecknad av föreningens firmatecknare.

Motioner

Om du eller din förening har ett förslag (motion) som ni vill att årsmötet ska diskutera och fatta beslut om, skicka den så att den är förbundsstyrelsen tillhanda senast 15 januari 2020

Rätt att inkomma med motioner har förening som är ansluten till Svenska Triathlonförbundet samt medlem i sådan förening. Motion från medlem i ansluten förening ska vara försedd med föreningens utlåtande.

Motionen med utlåtande skickas via mejl till info@svensktriathlon.org eller med vanlig post till Svenska Triathlonförbundet, Nedre Kaserngården 5, 415 27 Göteborg.

Inbjudan

Kallelse mailades ut till medlemsföreningarna 2020-01-20. Läs kallelsen här > > >.
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Vi önskar föreningsanmälan 

senast 11 mars.

 

Årsmöteshandlingar

 

Här finns handlingarna till årsmötet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Enligt stadgarna har även ett mail gått ut 2020-02-28 till samtliga medlemsföreningar på röstlängden. 


Länk till annan webbplats.
Varmt välkomna!

Publicerad: 2019-12-17

Senast uppdaterad: 2020-02-28

Författare: Tom Mårtensson