Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Välkommen på Svenska Triathlonförbundets tränings- och testhelg i Malmö!

Den 1-5 maj kan du som senior, U23, junior och ungdom delta i en fullspäckad helg med både sim/löptest, träning och föreläsningar. Vi behöver din anmälan senast den 14 april, begränsat antal platser så vänta inte!

Under lägret erbjuds test i löpning på 3 km eller 5 km samt tävlingslopp i simning på 400 frisim och 800 frisim. Tiderna gäller som officiella tider och om du som aktiv klarar en kvaltid för landslaget. Utöver det kommer vi erbjuda träning i simning, cykel och löpning, genomgång av skadeförebyggande träning för triathleter, utbildning i kost med idrottskök och föreläsningar i idrottspsykologi, cykelteori och simteori. Det blir ett fullspäckat läger, så missa inte denna chans!

Klicka här för att komma till anmälan! Länk till annan webbplats.

Antal platser är begränsat till 40 platser (20 elitplatser, 20 ungdom 14-17 år). Vi vill givetvis vara så många som möjligt under helgen, men skulle det bli så att vi är fler än vi kan ta emot, så kommer elitkommittén göra en selektering där våra bästa ungdomar, juniorer, U23, seniorer har förtur. Samling onsdagen 1 Maj 13:00
Mer detaljerat program för helgen kommer inom kort
Avslut söndagen 5 Maj 14:00 

** För er som går på gymnasiet och har nationella prov i engelska 5C och engelska 6C, så försöker vi lösa så att ni kan skriva provet i Malmö.

Läger, mat och boende på Scandic:
(Medverkan på vårt läger, logi och frukost, lunch och middag)
Boende i delat fyrbäddsrum: 1500 kr / person

Läger och mat på Scandic:
(Medverkan på vårt läger, 4 lunch, 4 middag) 
Paketpris för dig som har eget boende: 750 kr / person

För frågor kring helgen, kontakta Angela Fox: 
angela.fox@svensktriathlon.org
070-886 79 19

Publicerad: 2019-04-03

Senast uppdaterad: 2019-04-03

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i