Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Välkommen till årsmöte för Svenska Triathlonförbundet | 23 mars i Göteborg

Det är snart dags att summera året 2018 och blicka framåt mot kommande säsonger. Vad kan vi tillsammans göra ännu bättre och hur gör vi för att alla som vill vara med i svensk triathlons utveckling blir delaktiga och har roligt?

Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2019 hålls lördag 23 mars i Göteborg och alla medlemsföreningar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hälsas varmt välkomna.

Plats: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg - 

se vägbeskrivning
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dag: Lördag 23 mars
Tid: 12.00-13.00 Gemensam lunch och 13.00-17.00 Årsmöte

Alla föreningar som var anslutna till STF per 31 december 2018 har var sin röst på mötet, se 

stadgar. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Årsmöteshandlingar

Här finns handlingarna till årsmötet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Enligt stadgarna har även ett mail gått ut till samtliga medlemsföreningar på röstlängden. 

Fullmakt

Alla som röstar på årsmötet måste ha med sig en fullmakt  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.undertecknad av föreningens firmatecknare. Det går också bra att mejla in den i förväg till info@svensktriathlon.org

Anmälan

Välkommen med din anmälan senast den 18 mars.

Motioner

Motioner som årsmötet ska diskutera och fatta beslut om, ska vara förbundets styrelse tillhanda senast 22 februari 2019. Rätt att inge motioner är föreningar som var anslutna till STF per 31 december 2018 och medlem i sådan förening. Motion från medlem i ansluten förening ska vara försedd med föreningens utlåtande.

Motionen med utlåtande skickas till info@svensktriathlon.org eller med vanlig post till Svenska Triathlonförbundet, Nedre Kaserngården 5, 415 28 Göteborg. Styrelsen behandlar därefter motionerna och mailar ut dem ihop med årsmöteshandlingarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. till alla röstberättigade föreningar under vecka 9.

Om årsmötet

Årsmötet är Svenska Triathlonförbundets högsta beslutande organ. På mötet fattas de viktigaste besluten och där väljs bland annat förbundets styrelse. Är du intresserad av och har synpunkter på hur triathlon ska bedrivas är medverkan och delaktighet på årsmötet det främsta sättet att påverka. 

Varmt välkommen!

Publicerad: 2019-01-22

Senast uppdaterad: 2019-03-02

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i