Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Lindakatarina går vidare mot nya utmaningar

Lindakatarina Ek som arbetat med barn- och ungdomsfrågor på STF, går vidare mot nya spännande utmaningar.

Lindakatarina blir klubbchef på MASS (Mölndals Allmänna Simsällskap) och kommer samtidigt att studera pedagogiskt ledarskap. Hennes arbetsuppgifter har inom verksamhetsområdet har bland annat varit att utveckla och implementera STF:s barn- och ungdomskoncept tri4fun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Svensk triathlon tackar Lindakatarina för stort engagemang och ett mycket uppskattat arbete, och önskar henne stort lycka till framöver.

Under den projekttid som återstår (mars 2019) kommer Adam Kjellström att ta över Lindakatarinas arbetsuppgifter. Adam är 24 år och kommer från Nybro. Han är uppväxt inom föreningslivet och är erfaren triathlet, sant har tidigare bland annat arbetat med ungdomar. Adams huvudfokus under perioden kommer att vara ansvar för planerade utbildningar och att ta fram tri4fun-konceptets digitala plattform.

Under sommaren har Adam medverkat vid alla STF:s fem event och bland annat levererat bra bilder och filmer till våra olika kanaler.  Även dessa delar kommer att fortsättningsvis att vara en del av Adams arbetsuppgifter.

Fotograf: Bildväxlarna

Publicerad: 2018-08-29

Senast uppdaterad: 2018-08-29

Författare: Tom Mårtensson