Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Halmstad Triathlon lördagen 30 juni

Välkomna till sommarstaden Halmstads årligen återkommande triathlontävling. I år ett av Halmstads största idrottsevenemang sett till antalet deltagare.

Som vanligt har vi laddat för en speciell upplevelse för deltagarna, som tidigare deltagare kan intyga. Vi bjuder på en medeldistans (11.3 eller halv Ironman) och en motionssprint. Medeldistansens  simning sker lagom utmanande i Nissans lätt strömmande vatten och med mindre än 50 meter från uppgång till växlingsområdet.

Det halländska landskapet bjuder cyklisten på både utmanande backar och vidsträckta utsikter över slätterna på den nio mil långa banan. Den avslutande löpningen sker både längs Nissans stränder och på de pulserande gatorna i centrala Halmstad. Men missleds inte att tro att det saknas backar. Sprinten sker i stort sätt på samma banor men anpassade efter sina disanser.

I fjol hade vi rekordmånga deltagare och redan dagen innan tävlingen tog startplatserna slut. I år har vi p.g.a. byggarbeten i anslutning till tävlingsområdet tvingats dra ner något på antalet startplatser. För att slippa några ledsna miner ber vi er därför anmäl er i förväg eller kontakta oss innan ni reser hit för att få reda på om det finns platser kvar. Vi reserverar inga platser utan först till kvarn gäller, om det finns platser för efteranmälningar. Ordinarie anmälan är öppen till den 22 juni.

Info. och anmälan hittar du på Halmstad Triathlons hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Varmt välkomna till oss i Halmstad önskar Halmstad Triathlon, Team Triathlon & Multisport och Jerker Ardnor, tävlingsledare.Publicerad: 2018-06-15

Senast uppdaterad: 2018-06-15

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i