Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Tri4fun-tävling till Malmö Triathlon

Under Svenska Triathloncupen i Malmö som i år också är en del av Europacupen kommer alla barn och ungdomar få chansen att tävla i Tri4fun. Vi simmar vid Skeppskajen och cyklar och springer på avstängda gator runt Posthusplatsen.

Tri4fun är en tävling för alla barn och ungdomar. Alla kan var med, både de som är vana vid triathlon och de som vill prova på för första gången. Distanserna är anpassade så att alla ska klara av att delta. Tri4fun-tävlingen i Malmö Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. går lördag 4 augusti.


Tri4fun-tävling finns även på Svenska Triathloncupen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Uppsala Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. söndag 10 juni men tyvärr inte i Gävle Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i år. En ny organisation i Gävle och tävlingens SM-status är grunderna till beslutet. ”Vi vill kunna leverera en högklassig tävling för våra barn, och i år får vi inte ihop det då det är fullt fokus på det Svenska Mästerskapet” säger arrangemangsansvarig Üve Hillep.

Tri4fun-tävlingarna genomförs enligt Svenska Triathlonförbundets barn- och ungdomskoncept. Här är det viktigaste att delta och ha roligt. Alla är vinnare! Läs mer på http://www.tri4fun.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: 2018-05-20

Senast uppdaterad: 2018-05-20

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i