Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Ny kommunikations- och marknadsansvarig på Svenska Triathlonförbundet

Nu anställs Emma Igelström som ansvarig för kommunikation och marknad på Svenska Triathlonförbundet, med målet att utveckla kommunikation, rekrytering och partnerskap.

Svensk Triathlon är sen flera år inne i en fantastisk fin utveckling med nya utövare som hittar till en idrott där alla kan delta utifrån egen ambition och kapacitet. Att simma, cykla och springa är Sveriges populäraste motionsformer, och sammansatta i triathlon skapas allsidig träning och en dynamisk idrott. 

Emma Igelström har en fantastisk framgångsrik idrottskarriär inom simningen. De senare åren har hon liksom många andra hittat triathlon som sin idrott. Emma är en mycket kompetent kommunikatör, har ett brett kontaktnät och har stor erfarenhet av framgångsrika partnerskap. I sin nya tjänst får hon möjlighet att kombinera dessa egenskaper och verka i ett sammanhang där hon är väl bevandrad.

”Jag ser fram emot att få använda mina erfarenheter och kunskap på en ny plattform. Jag har en stark relation till idrotten och har länge längtat efter att få kombinera den med mina yrkeskunskaper.

Triathlon är en nytänkande sport med extremt stora möjligheter. Det är få idrotter som har sådant brett spektrum av utövare. Det är också få idrotter som har sådan potential att växa ytterligare på både elit, barn och ungdom och breddsidan. Det gör sporten unik. 

Jag ser fram emot att paketera de unika möjligheterna som ligger framför oss på ett nyskapande sätt. Triathlonförbundet har en enorm potential med bland annat fem stora egna event centralt i våra största städer. Att får arbeta där med upplevelsebaserad kommunikation och partnerskap är något som jag verkligen ser fram emot”
- Emma Igelström.

"Vi är självklart mycket glada över den fina matchningen mellan svensk triathlon och Emma. Vi är inspirerade och ser fram emot att tillsammans inkludera ytterligare nya utövare och skapa framgångsrika partnerskap" - Ola Silvdahl, generalsekreterare.

Publicerad: 2018-03-28

Senast uppdaterad: 2018-03-28

Författare: Tom Mårtensson