Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Är du Svenska Triathlonförbundets nya kommunikations- och marknadsansvarige?

Triathlon är en av Sveriges snabbast växande sporter. Svenska Triathlonförbundet (STF) söker nu en medarbetare med ansvar för kommunikation och marknad.

STF är under ständig utveckling och du blir en nyckelperson i arbetet med att utveckla hur vi syns, kommunicerar och får genomslag, inte minst i digitala kanaler. STF:s vision ”Svensk triathlon – världens bästa!”  är vägledande i allt vårt arbete.

Huvudsakliga ansvarsområden: 

  • STF´s övergripande strategier för kommunikation och marknadsföring inklusive varumärkesfrågor och digitalisering 
  • Kontakter med media
  • Pressmeddelanden och presskonferenser 
  • Egna tryckta/digitala produkter (nyhetsbrev, etcetera) 
  • Medieplan/Kampanjer/Annonsering i externa kanaler 
  • Internkommunikation 
  • Tillsammans med GS arbeta med partners och sponsorer för att utveckla nya plattformar och samarbeten kopplade bland annat till de event som STF driver och/eller medverkar i

Du arbetar självständigt men nära övriga teamet på STF och rapporterar till GS (generalsekreterare).

Du har helst akademisk utbildning med bred erfarenhet av kommunikation- och marknadsfrågor, gärna inom idrott. Du har erfarenhet av presskontakter, digitalisering samt marknadsinriktad kommunikation, gärna från andra starka varumärken. Arbetet innebär stor del av kommunikatörens hantverk. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, i tal och skrift, och trivs i rollen som talesperson.

Du har starkt eget driv, gillar att sälja och att samarbeta.  Du trivs i en miljö med högt tempo och periodvis intensiva perioder, särskilt under sommarsäsong när triathlon utövas som bäst. Framförallt känner du engagemang och vill bidra till svensk triathlons fortsatta framgång.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Låter det intressant? Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via ola.silvdahl@svensktriathlon.org. Senast 2018-02-25 vill vi ha din ansökan.

Frågor besvaras av Ola Silvdahl, generalsekreterare STF, 0708-48 55 00.

Publicerad: 2018-02-09

Senast uppdaterad: 2018-02-09

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i