Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Lägg grunden för 2018

Fly höstrusket i november och häng med på en rolig och utvecklande simvecka tillsammans med oss och Apollo på Playitas, Fuerteventura. Proffsiga och engagerade ledare, kvalitetshäng med likasinnade och en stor dos solsken, kan det bli bättre?

Tillsammans med Apollo och Playitas erbjuder vi för sjätte året i rad en vecka fullproppad av simning. Våra ledare har lång erfaranhet av simning på olika nivåer och kan möta varje individs unika behov.

Du har under veckan möjlighet att delta i simpass i såväl bassäng som öppetvatten. Oavsett om du är ny inom triathlon/ simning eller erfaren så kommer denna vecka att ge dig både aha-upplevelser och träningsvärk.  Vi hoppas och tror att du kommer att ta med dig oförglömliga minnen och motivation till all vinterns bassängträning. 

På Playitas finns utöver all simträning också ett stort utbud av andra sporter och aktiviteter. Du kan prova allt från yoga, till funtionell träning, naturligtvis kan du också hyra en landsvägscykel för att hålla cykelbenen vid liv.

Anmälan och mer info om resan hittar du här Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2017-09-19

Senast uppdaterad: 2017-09-26

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i