Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

25 augusti sista dag ansöka om LOK-stöd

Om ni inte redan gjort det HÖG TID att dags att ansöka om LOK-stöd för all barn- och ungdomsverksamhet. Sista ansökningsdag är 25/8 och period det gäller är 1/1-30 /6 2017. Tänk på att välja triathlon som idrott om föreningen har olika idrotter.

Så funkar det:

LOK-stöd står för lokalt aktivitetsstöd och är ett bidrag som kan sökas av alla idrottsföreningar som bedriver verksamhet för barn och ungdomar mellan 7-25 år. LOK-stödet öppnar också upp dörren för fler bidragsmöjligheter, det är bland annat ett av grundkriterierna för att beviljas Idrottslyftsmedel.

Hur mycket får man i LOK-stöd?
Ledarstöd 21 kr/tillfälle
Deltagarstöd 7 kr/deltagare
Extra ledarstöd 5 kr

Exempel: Ett träningstillfälle med två ledare och 10 deltagare ger 96 kr

De flesta kommuner har motsvarande kommunalt LOK-stöd. Man kan alltså söka från både RF och kommunen. Kolla med din kommun.

På länken nedan finner du all information om LOK-stödet fungerar och om hur ansökan går till. Där finns också manualer och fimklipp på hur man gör.

Här hittar du all info om LOK-stödet Länk till annan webbplats.

Har du frågor, funderingar eller behöver support?
Hör gärna av dig till oss så hjälper vi till:

Lindakatarina Ek

Lindakatarina.ek@svensktriathlon.org

0709 529448 

Och du...

LOK-stödet ger inte bara pengar direkt till föreningen utan också indirekt genom att till Svensk Triathlon eftersom det totala totala LOK-stödstillfällen är en viktig parameter när RF fördelar bidrag till de olika idrottsförbunden. 

Ju fler aktiviteter som genomförs och registreras desto mer pengar får vi till förening och förbund att tillsammans skapa riktigt bra förutsättningar för
barn och ungdomar som vill hålla på med triathlon.

Publicerad: 2017-08-17

Senast uppdaterad: 2017-08-17

Författare: Tom Mårtensson