Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Full fart framåt

Mitt i sommaren och vi är redan i full gång och planerar höstens utbildningstillfällen för blivande barn- och ungdomstränare. Anmälan till utbildningarna öppnar i höst men boka in datumen redan nu!

Att vara barn- och ungdomstränare i en triathlonförening är bland det roligaste som finns. Gör därför som många andra och ta chansen och utbilda dig till barn- och ungdomstränare i triathlon i höst:

 

Tri4fun 6-8 oktober 2017 på Bosön

Under en inspirerande helg på Bosön får du lära dig grunderna i triathlonträning för barn och ungdomar.

Utbildningen riktar sig till dig som är eller vill bli triathlontränare i en förening. Utbildningen fokuserar på åldrarna 7-15 år och ger en riktigt bra grund för att komma igång med barn och ungdomsträningen i föreningen. 

Helgen innefattar bland annat värdegrund, ledarskap, träningslära samt teknik för alla tre grenarna. Teknikmodulerna innehåller både teori och praktik.

Juniortränarutbildning 4-5 november 2017 Bosön

För dig som vill vidareutveckla dig att träna äldre ungdomar i en förening. Under en intressant och lärorik helg på Bosön utbildar vi dig i triathlonträning för åldrarna 14-19 år. Utbildningen bygger vidare på det man lärt sig på tri4fun-utbildningen men här jobbar vi istället med träning under och efter puberteten. Stort fokus på hur det är att vara tränare i praktiken och innehållet består både av teori och praktiska övningar i alla tre grenarna.

Mer om våra utbildningar och vad de innehåller kan du läsa

här

Länk till annan webbplats.

Anmälan till Tri4fun öppnar den 28 augusti klockan 09.00.

Anmälan till Juniotränarutbildningen öppnar den 18 september klockan 09.00

Vi tillämpar först till kvarn-principen så missa inte att anmäla dig.


Vid frågor vänligen kontakta

Lindakatarina Ek, Idrottskonsulent Svenska triathlonförbundet

0709-52 94 48

Publicerad: 2017-07-18

Senast uppdaterad: 2017-07-18

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i