Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Upplev SM-veckan som funktionär!

Nu har du chansen att vara med som funktionär på en av sommarens roligaste idrottsevenemang – SM-veckan i Borås. Vi söker dig som vill vara med och hjälpa till kring triathlonävlingarna som arrangeras onsdagen den 5 juli.

Triathlon är tillbaka på SM-veckan och det är vi väldigt glada för. Tävlingen Borås City Triathlon Länk till annan webbplats., med starter för både motionär och elit, går av stapeln onsdag 5 juli, och nu söker vi dig som vill vara med och göra detta till ett riktigt högklassigt evenemang.

Som funktionär på tävlingen får du både en rolig dag och värdefulla erfarenheter och kontakter. Samtidigt som du stöttar vår idrott och deltagarna hamnar du på första parkett till en av de häftigaste idrottshändelserna i Sverige. Det här kommer bli kul!

Det finns flera olika sätt att hjälpa till och vi gör vårt bästa för att du ska få arbeta med det du tycker är roligast. Givetvis bjuder vi på något att äta och dricka under ditt arbetspass.


Tjäna en slant till klubbkassan

Är ni en förening eller ett lag som kan ställa upp med flera funktionärer? Då kan ni tjäna en slant genom att hjälpa till. Ett arbetspass är 4-5 timmar långt och ger 200 kr per person tillbaka till er förening. T. ex: 1 person kl. 8.30-12.00 = 200 kr. 1 person hela dagen (3 pass) = 600 kr. Läs mer här ›› Länk till annan webbplats.

 

Anmäl ditt intresse här  Länk till annan webbplats.

››Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2017-06-16

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i