Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Välkommen till STF:s årsmöte lördag 25 mars

Det är nu dags att summera året som gått och samtidigt blicka framåt mot kommande säsonger. Vad kan vi tillsammans göra ännu bättre och hur gör vi för att alla som vill vara med i svensk triathlons utveckling blir delaktiga och har roligt?

Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2017 hålls lördag 25 mars i Göteborg och alla medlemsföreningar hälsas varmt välkomna. Vår förhoppning är att alla som har möjlighet kommer till mötet, som kommer att hållas enligt följande: 

 

 
Plats:  Kviberg Park Hotel & Conference i Göteborg ( ) Dag:  Lördag 25 mars, 2017 Tider: 10.00 Kaffe 10.30 Presentation av Svensk Triathlon 2020 - ››   12.00 Gemensam lunch 13.00 Årsmöte 17.00 Avslut
vägbeskrivning Länk till annan webbplats.läs mer här Länk till annan webbplats.   Länk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.Länk till annan webbplats.


Alla föreningar som var anslutna till STF per 31 december 2016 har var sin röst på mötet.


Handlingar

20170303: Handlingarna till årets möte är klara, läs dem här: Årsmöteshandlingar 2017.pdf Länk till annan webbplats.

Motioner

Har du idéer och förslag (motioner) som du vill att årsmötet ska diskutera och fatta beslut om? Skicka dem till förbundsstyrelsen senast fredag 24 februari 2017. Rätt att inge motioner är förening som är ansluten till STF och medlem i sådan förening. Motion från medlem i ansluten förening ska vara försedd med föreningens utlåtande. 

Motionen med utlåtande skickas till: Svenska Triathlonförbundet, Nedre Kaserngården 5, 415 28 Göteborg eller via mail till info@svensktriathlon.org. Styrelsen behandlar därefter motionerna och skickar ut dem ihop med årsmöteshandlingarna till alla röstberättigade föreningar under vecka 9.

 

Fullmakt

Alla som röstar på årsmötet måste ha med sig en fullmakt Länk till annan webbplats. undertecknad av föreningens firmatecknare. Det går också bra att mejla in den i förväg till info@svensktriathlon.org.


Om årsmötet

Årsmötet är Svenska Triathlonförbundets högsta beslutande organ. På mötet fattas de viktigaste besluten och där väljs bland annat förbundets styrelse. Är du intresserad av och har synpunkter på hur triathlon ska bedrivas är medverkan och delaktighet på årsmötet det främsta sättet att påverka. 

 

Välkommen med din anmälan 

...senast 24 februari via länken nedan. I anmälan anger du
om du deltar på hela programmet eller om du kommer direkt till årsmötet.Till anmälan 

Länk till annan webbplats.››  Länk till annan webbplats.

 

Publicerad: 2017-01-25

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i