Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Anmälan till Danske Invest Triathlon Series öppen!

I dag kl 10 öppnade anmälan till Danske Invest Triathlon Series 2017. Först ut är Uppsala och det är också där som SM på Olympisk distans kommer att avgöras.

<!-- <span data-mce-type="bookmark" id="mce_0_start" data-mce-style="overflow:hidden;line-height:0px" style="overflow:hidden;line-height:0px"></span><!-- p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 16.0px Times; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 16.0px Times; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 19.0px} span.s1 {font-kerning: none} -->

Danske Invest Triathlon Series är Svenska Triathlonförbundets serietävling som arrangeras ihop med lokala triathlonklubbar runt om i landet. 2017 välkomnar vi er till Uppsala, Gävle och Malmö (och till en fjärde stad som utannonseras inom kort).

Först ut av deltävlingarna är Uppsala som än en gång står värd för SM/RM, den här gången på Olympisk distans. Gävle är med för andra året i rad och kör sin tävling den 23 juli. Finalen går som tidigare i Malmö och där kan vi även nästa år se fram emot en rafflande triathlonhelg med både Europacuptävling och serieavslutning. 

På alla orter erbjuds både tävlingsklass och motionsklass. I tävlingsklass krävs licens och medlemskap i triathlonförening. Här får du poäng efter varje genomförd tävling i serien och efter sista deltävlingen avgörs vilka som får kliva upp på prispallen som totalvinnare. I serien ingår fem delserier: Senior (Elit), Junior, Ungdom, Master och Förening.

I motionsklass behövs varken licens eller föreningsmedlemskap. Här kan alla vara med, så länge man har åldern inne. Varje tävling erbjuder både individuell start och stafett, där deltagarna kör ett moment var.

Arrangörerna från Svenska Triathlonförbundet och de lokala klubbarna ser fram emot härliga tävlingar med massvis av deltagare.

Välkommen med din anmälan så ses vi i sommar!
 

Early bird-pris fram till 31 januari: 400 kr

Just nu är det extra förmånligt att anmäla sig. Fram till sista januari kan du fixa din startplats för

endast 400 kr!Priset innebär en sänkning med 200 kronor mot förra året och är ett led i att göra det tillgängligare för fler att prova vår idrott. Vår förhoppning är att också att det möjliggör för fler att köra flera tävlingar i serien, eller överlag. 

(För junior, ungdom och stafett gäller fasta priser.)

 

ANMÄLANUppsala Triathlon  11 juni SM/RM Olympisk
www.uppsala-triathlon.se Länk till annan webbplats.
Till anmälan  ››
  Länk till annan webbplats.
Gävle Triathlon  23 juli
www.gavle-triathlon.se Länk till annan webbplats.
Till anmälan  ››
  Länk till annan webbplats.
Malmö Triathlon  5-6 aug
www.malmo-triathlon.se Länk till annan webbplats.
Till anmälan  ››
Länk till annan webbplats.


Länk till annan webbplats.Länk till annan webbplats.


Länk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.


Länk till annan webbplats.Boende 

Vakna utvilad! Boka ett bekvämt boende i samband med tävlingen. Vår partner Scandic erbjuder bra priser för triathleter. Detaljerad info om hur du bokar hittar du respektive 

tävlings hemsida.

 

Lägg en start under granen!

En triathlonstart i julklapp kan bli början på en rolig resa för någon du tycker om. Ladda ner vårt presentkort på en start i Danske Invest Triathlon Series och lägg under granen i år.

 


Gör såhär:

  • Swisha aktuell startavgift till 

    123 514 74 26 alt. betala in till bankgiro: 

    5834-8111

  • Ange mottagarens namn i meddelanderutan.

  • Ladda ned presentkortet och slå in det i ett vackert paket eller kuvert. (

    Din vän registrerar sedan sin anmälan själv.)


 

Presentkort_JUL
Länk till annan webbplats.

 

Presentkort ALLMÄNT

Länk till annan webbplats.

Danske Invest Triathlon Series är en serietävling som arrangeras av Svenska Triathlonförbundets och lokala triathlonklubbar i tre till fyra svenska städer. Tävlingarna arrangeras mitt i stadskärnorna på avstängda varvsbanor och två av dem har SM-status. Klasser finns för elit, junior, master, ungdomar och motionärer.


Foto: Jens Rydén

Publicerad: 2016-12-10

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson