Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Vill du följa med till JEC i Ungern? Snabba ryck!

Den 9-10 juli finns det möjlighet att tävla på en JEC i Tiszaujvaros, Ungern. Förbundet har budget för att skicka två aktiva men vill även öppna upp möjligheten för fler att åka med till samma tävling. Elitkommittén har därför beslutat att vinnarna på JSM i dam- respektive herr klassen ska få åka med ersättning från förbundet.

Vinnarna på JSM (eller första svenska medborgare) blir uttagen mot en egenavgift på 2000 kr/person.

Du som är intresserade av att åka med oavsett om du själv får stå för alla kostnader och oavsett om du står som segrare eller inte på JSM, måste göra en föranmälan. Och det är snabba ryck som gäller. Vi behöver din intresseanmälan senast nu på fredag 3 juni.

Föranmälan innebär att du sätta upp på en waitlist (anmälan) och startlistan görs utifrån den listan 32 dagar innan tävlingen. Det är ingen garanti att alla som anmäler sig kommer med. Det är upp till ETU  att avgöra. 

Har du tävlat internationellt och har rankingpoäng så har du bättre förutsättningar. Utöver vinnarna finns det plats till sex juniorer (förutsatt att man kommer med i startlistan.)

 

Ungefärliga kostnader:

Flyg: 4000-6500kr + cykeltransport 

Startavgift: 50€

Transfer: 60€

Hotell 7-11 juli med frukost: 2000 kr/person 

Mat: lunch och middag + mellanmål

 

Det vore 

väldigt kul om det blir ett gäng som åker iväg och det är en bra erfarenhet att tävla internationellt. Tävlingen avgörs i form av en semifinal, där deltagarna har möjlighet att kvala till en final.

 

Intresseanmälan senast 3 juni

Skicka din intresseanmälan med alla personuppgifter på mail till

angela.fox@svensktriathlon.org

senast fredagen den 3 juni.

 

Utöver JEC finnas det möjlighet att bli uttagen till JNM i Danmark 27-28 augusti. Uttagning till JNM görs på resultat på DITS/SM-tävlingarna i sommar.

 

Publicerad: 2016-06-01

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson