Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Umara ny energipartner till serien

Nu kan vi stolt presentera att Umara blir ny energipartner på Danske Invest Triathlon Series. Umara kommer att leverera både sportdryck och energibars till deltagarna, så de kan vara trygga med att det de stoppar i sig är optimerat för idrottsprestationen.

Umara står för vetenskap, kvalitet och prestation och deras produkter ligger i yttersta framkant när det gäller energioptimering för tävlande, i synnerhet för triathleter.

Umara kommer att leverera både sportdryck (Sport) och energibars (U-Bar) till deltagarna i alla städer på serien: Uppsala Triathlon 18-19 juni Länk till annan webbplats.Gävle 17 juli, Länk till annan webbplats.Umeå 23-24 juli Länk till annan webbplats. och Malmö 6-7 augusti. Länk till annan webbplats.

Öppningserbjudande – Energi på köpet!

Du som anmäler dig till någon av tävlingarna får nu ett riktigt schysst paket på köpet* när du handlar något i Umaras webshop.

Paketet innehåller 1 st Puristflaska med kiseldioxidhinna (värde 119 kr) + 4 bars och 2 gel. Totalt värde: 247 kr. Läs mer om flaskan här. Länk till annan webbplats.


Rabattkoden för att klicka hem paketet får du i samband med din anmälan. 

  

Alla anmälda kommer även att få erbjudande om att köpa ett prisvärt energipaket (med instruktion för användande) inför respektive tävling. Allt för att kunna prestera på topp på tävlingsdagen!

 

Kika in hos Umara här Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2016-06-01

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson