Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Vill du bli triathlontränare för unga?

Världens roligaste uppdrag i världens roligaste idrott. Kan det bli bättre? Spana in och anmäl dig till vårens utbildningar. Tri4funledare 11-13 mars i Göteborg och Juniortränare 23-24 april på Bosön.

Tri4funledare 11-13 mars i Göteborg

Under en inspirerande helg i Göteborg får du lära dig grunderna i triathlonträning för barn och ungdomar.

Utbildningen riktar sig till dig som är eller vill bli triathlontränare i en förening. Utbildningen fokuserar på åldrarna 7-15 år och ger en riktigt bra grund för att komma igång med barn och ungdomsträningen i föreningen. 

Helgen innefattar bland annat värdegrund, ledarskap, träningslära samt teknik för alla tre grenarna. Teknikmodulerna innehåller både teori och praktik.

Klicka här för att läsa mer om utbildningen och komma vidare till anmälan Länk till annan webbplats.

 

Juniortränare 23-24 april på Bosön

För dig som vill vidareutveckla dig att träna äldre ungdomar i en förening. Under en intressant och lärorik helg på Bosön utbildar vi dig i triathlonträning för åldrarna 14-19 år. Utbildningen bygger vidare på det man lärt sig på tri4fun-utbildningen men här jobbar vi istället med träning under och efter puberteten. Stort fokus på hur det är att vara tränare i praktiken och innehållet består både av teori och praktiska övningar i alla tre grenarna.

Klicka här för att läsa mer om utbildningen och komma vidare till anmälan Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2016-02-02

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson