Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Arrangörssnack

I helgen samlades ett 20-tal arrangörer i Linköping. De yngsta deltagarna var tjejerna på bilden, Moa och Alva Sidhagen från Motala. Helgen innefattade en utbildning på lördagen och ett erfarenhetsutbyte på söndagen.

Sammanfattningsvis var det en helg med stort engagemang från deltagarna. Mörkö Triathlons representanter delar här med sig av sina tankar från #arrangörssnack:


"Arrangörsträffen som förbundet ordnade i helgen var verkligen en lyckoträff för oss på Mörkö Triathlon. Vi har arrangerat vår tävling i fyra år och visst har det fungerat men vi kände att vi behövde lära oss mera.
Helgen bjöd på en djupare inblick i hur ett arrangemang fungerar från idé till avslut. Üve, Lotta och Pär höll föreläsningar varvat med grupparbeten och det var ett mycket välplanerat och pedagogiskt program.             
En av de saker vi tog med oss från denna utbildning var den tydliga strukturen som vi nu kan jobba efter. För vår del blir det lite av en nystart i vårt arrangemang.
Det vi dock uppskattade mest var den gemenskap vi kände i gruppen. Vi som är en förhållandevis liten tävling kände oss lika välkomna som de större tävlingarna och framför allt; vi är inte ensamma längre utan vi har ett nätverk som vi kan dra nytta av under vårt arbete.
Vi har haft en fantastiskt rolig helg med massor av nya idéer, inspiration och många skratt. Vi har nu planerat in hela kommande säsongs studiebesök på andra tävlingar runt om i landet där vi kan fortsätta att lära oss av varandra.
Vi kan varmt rekommendera att gå denna utbildning till alla som arrangerar en tävling, stor som liten. Tillsammans kan vi verkligen utveckla idrotten."
 
Maria Thor Sjö
Maria Kullberg

Mörkö Triathlon


Publicerad: 2015-11-24

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson