Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Sarah True försvarade sin titel i Vattenfall WTS Stockholm 2015

I dag lördag 22 augusti 2015 kördes damer elit i ett underbart väder och inför stor publik Vattenfall WTS Stockholm. Fjolårssegrarinna Sarah True (USA) vann återigen och tog därmed sin första WTS seger för säsongen.

”Stockholm är en vacker stad, ett vackert ställe att tävla på. Jag kom tillbaka hit och ville göra fjolårets seger rättvisa och jag är glatt överraskad” säger True.

USA kontrollerade prispallen ännu en gång, med ett silver till Katie Zaferes (USA) som var på WTS-pallen för sjätte gången i år. Bronset gick till Andrea Hewitt (NZL) som tidigare i år har en bronsmedalj från WTS Auckland.

Lisa Nordén fick tyvärr avstå tävlingen i Stockholm på grund av en ögoninflammation och ett virus, och kommer istället att fokusera på ett antal World Cup tävlingar under hösten för att samla poäng inför OS i Rio.

Här hittar du mer information om WTS Stockholm damer elit och resultat Länk till annan webbplats..

Under morgondagen tävlar 4000 motionärer på morgonen/fm och på eftermiddagen herrar elit. I elitfältet finns Gabriel Sandör som är 19 år och junior. Gabriel kom 6:a på JEM i sommar, bara 7 sekunder från segraren.

Publicerad: 2015-08-22

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson