Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Idag 23/7 sista anmälan till Malmö Triathlon

Malmö Triathlon den 2 augusti är en av Sveriges största triathlontävlingar. Idag är sista anmälningsdag för tävlingsklass och för motionsklass till ordinarie pris. Klart du ska vara med!

Malmö Triatlhon är den fjärde och sista deltävlingen i Danske Invest Triathlon Series. Tävlingscentrum ligger som tidigare år mitt i ett pulserande Västra Hamnen och är en folkfest för alla. 

De olika momenten kommer att ske i nära anslutning till tävlingsområdet. Simning sker i Öresund längs Sundspromenaden och bryggorna vid Daniaparken och cykling och löpning går på avstängda gator i Västra Hamnen och på Limhamnsvägen.

Tävlingen passar både för triathlonnyfikna och vana triathleter. Det går också att delta som lag i stafetten och köra ett moment var. Tävlingen genomförs på avstängda gator och är öppen för alla. Kan du simma 400 meter så kan du vara med! 

Malmö Triathlon arrangeras av de lokala föreningarna Heleneholms IF Tri Team Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och SK RAN Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. tillsammans med Svenska Triathlonförbundet.

Vi ses i Malmö!

Anmälan

Torsdag 23 juli är sista anmälningsdag för tävlingsklass och för motionsklass till ord. pris. Därefter efteranmälan i motionsklass i mån av plats. Extra avgift tillkommer.

 

Anmäl dig här och nu >> Länk till annan webbplats.

 

Mer information

www.malmo-triathlon.se  Länk till annan webbplats.

facebook.com/triathlonmalmo  Länk till annan webbplats.

 

Aktuell poängställning i Danske Invest Triathlon Series hittar du här Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2015-07-23

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i