Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Sök till Dala Sports Academy

Vill du som är aktivt elitsatsande inom triathlon ha de bästa förutsättningarna för att ta nästa steg i din utveckling, sök då till Dala Sports Academy. DSA arbetar kontinuerligt för att vara den ledande kraft som skapar rätt förutsättningar för elit

Dala Sports Academy i Falun erbjuder dig som vill elitsatsa inom triathlon en unik elitidrottsmiljö. DSA har samlat några av de främsta svenska triathleterna vilket gör att du har möjlighet att sparras av de bästa, dessutom med stöd av en tränare. På Lugnets idrottsområde ligger alla anläggningar bara ett stenkast från varandra och Falun har även Sveriges enda velodrom, vilket gör att vi kan bedriva riktigt bra cykelträning året runt.  


Vem kan söka till Dala Sports Academy och när?

  • Du som är aktivt elitsatsande på en prestationsnivå av landslagsklass, nationell toppnivå eller strax under. Alternativt att du har utvecklingspotential och en långsiktig ambition att utvecklas mot elit.
  • Du söker på dina idrottsliga meriter till Dala Sports Academy, senast 31 maj. (Tänk på att sista ansökan till högskolan är 15 april om du avser söka in där).
  • Urval sker, eventuellt efter kompletterande tester och intervjuer i samråd med med triathlontränaren som finns i miljön och verksamhetsledaren. Besked om antagning sker senast 15 juni.

 

Mer information om verksamheten hittar du här:
http://iof4.idrottonline.se/Riksidrottsforbundet/Distrikt/DalarnasIdrottsforbund/DalaSportsAcademy/AnsokantillDSA/ Länk till annan webbplats.

Länk till ansökan:
http://iof4.idrottonline.se/Riksidrottsforbundet/Distrikt/DalarnasIdrottsforbund/DalaSportsAcademy/AnsokantillDSA/Ansokningsformular/ Länk till annan webbplats.

Har du några frågor, tveka inte att höra av dig till ansvarig triathlontränare Joakim Berggren på joakim.berggren@dalaidrotten.se

Vi ser fram mot din ansökan!

Publicerad: 2015-04-12

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson