Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet

Ny pallplats för Lisa i Nya Zeeland

Fredagen den 13:e var, datumet till trots, ytterligare en bra tävlingsdag för våra svenskar i Nya Zeeland. Lisa Nordén tog sig återigen upp på pallen och blev tvåa. Ludwig Fleetwood tog sig till final och sprang in som 18:e man.

Takapuna OTU Sprint Triathlon Oceania Cup avgjordes strax utanför Auckland i fredags. För Lisa Nordén slutade tävlingen med en andraplats. Killarnas tävling gick i försök och final där Ludwig Fleetwood gjorde en mycket stark insats och tog sig till finalen, Där slutade han sedan som 18:e man.

Lisa Nordén var snabbast upp ur vattnet och låg med i första klungan på cykeln. I löpningen fick hon släppa Sophie Corbidge. " Skönt när benen svarar! Ett steg i taget men formen börjar komma." skriver Lisa på sin Twitter. Amanada Bohlin som körde samma lopp gjorde en mycket stark insats på cykeln men blev tyvärr diskad.  Simrek och snack mellan Lisa och coach  Fredrik "Ludde" Lundin.    Alla resultat: