Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

STF:s anställda inom arrangemang går vidare

STF:s anställda inom arrangemang - Mattias Sjöberg och Jan Nilsson - har tyvärr meddelat att de slutar hos STF. Mattias kommer att fortsätta att arbeta inom triathlon och arrangemang hos STF:s parter Lagardère och Jan Nilsson påbörjar en tjänst som

avdelningschef på tekniska kontoret i staden där han bor (Jönköping).

Både Mattias och Janne har genom sitt arbete starkt bidragit till att utveckla svensk triathlon inom verksamhetsområdet arrangemang. De har varit med och etablerat tävlingarna i Danske Invest Triathlon Series, Stockholm Triathlon och samtidigt varit ett bra stöd till våra lokala tävlingsarrangörer. Att de med sin erfarenhet slutar hos STF är synd, men vi har självklart respekt för deras val.

Både Mattias och Janne har arbetat hemifrån. Janne går nu till en tjänst på hemorten som avdelningschef på tekniska kontoret i Jönköping. Mattias har i sin tjänst haft tävlingsledarskapet i VM tävlingen i Stockholm som huvuduppgift. VM-tävlingen ägs och genomförs av STF, Lagardère och ITU i ett gemensamt bolag. Mattias blir kvar i tävlingsledarrollen i Stockholm, men med Lagardère som arbetsgivare. Både Mattias och Janne kommer att medverka till att STF arrangemangsverksamhet kommer att fortlöpa som planerat under säsongen.

STF tackar Mattias och Janne för stort engagemang och deras bidrag att utveckla området arrangemang för svensk triathlon. Vi vill samtidigt önska dem ett stort lycka till i sina nya tjänster.

Mot bakgrund av ovan utlyser STF en tjänst som arrangemangsansvarig Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2014-12-23

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson