Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Är du intresserad av att arbeta med event?

Svenska Triathlonförbundet utlyser härmed en tjänst som ansvarig för verksamhetsområdet arrangemang.

I tjänsten kommer du att leda arbetet inom arrangemang, vilket innebär budgetering, uppföljning, planering och genomförande. Du kommer att arbeta som projektledare med ansvar för Danske Invest Triathlon Series, genom att vara medverkande i och stöd till de lokala tävlingsorganisationerna. Du kommer även att vara rådgivare åt våra lokala triathlonarrangörer.

Vi söker dig som har god kunskap av arrangemang/event i allmänhet och erfarenhet av att arrangerar triathlontävlingar är ett stort plus. Du skall vara van vid att ta ansvar för större projekt och dess slutresultat. Vidare skall du vara driven att utveckla verksamheten.

Arbetet innebär såväl avtalsförhandlingar och myndighetskontakter, som hands on på fältet. Du arbetar nära och tillsammans med våra medlemmar och måste ha förmåga att vara ett bra stöd, samt att skapa goda och väl fungerande organisationer. Exempel på konkreta arbetsuppgifter är tillståndsfrågor, bansäkerhet, material, logistik, deltagarservice och funktionärsplanering med mera.

B-körkort är ett krav.

Tjänsteort är på STF kansli i Göteborg med tillträde i början av 2015 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan som mailas till ola.silvdahl@svensktriathlon.org. Sista ansökningsdatum är 2015-01-11. Vänligen ange ”namn och ansökan arrangemang” i ämnesraden.

Frågor om tjänsten besvaras av STF:s generalsekreterare Ola Silvdahl via mail ola.silvdahl@svensktriathlon.org eller mobil 0708-485500.

Publicerad: 2014-12-23

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson