Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Brandskyddsföreningen Väst söker deltidsadministratör

Är du en person som brinner för ditt idrottande och vill ha stort utrymme för träning? Du kanske tävlar eller tränar extra under sommaren? Brandskyddsföreningen Väst söker nu en person som kan arbeta säsongsvis under höst och vår.

Brandskyddsföreningen Väst

 Brandskyddsföreningen Väst är en ideell förening som arbetar för att höja brandkyddskompetensen privatpersoner, företag och organisationer. Det gör vi genom att ge utbildning, seminarium och information till företag kring  brand och säkerhet. Vi samverkar med bland annat Räddningstjänsten och Försäkringsbolag.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utvecklande deltidsjobb där du lär dig delar av vårt utbud för att serva våra kunder och kontakter. Du kommer att arbeta både med administration och med kontakt med kunder och samverkanspartners per telefon. 

Din personlighet

Som person är du utåtriktad, initiativrik och effektiv. Du är mån om att ge bra service. Vi värdesätter också att du är flexibel, noggrann och tar ansvar.

Det är meriterande om du är eller har varit ledare/aktiv inom förenings- eller idrottssammanhang och om du har erfarenhet från serviceyrken. Vi ser det också som positivt om du har erfarenhet från arbete med försäljning i butik eller per telefon. Du behöver inte ha vana/kunskap från vårt ämnesområde brand. 

Arbetstider

Du arbetar dagtid vardagar under terminerna vår och höst (ledig sommar). Vi är flexibla i tanken om hur omfattande tjänsten ska vara. Vi ser gärna att du kan börja snarast. Vi erbjuder fast lön enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Vi sitter på Västra Frölunda Brandstation, Grimmeredsvägen 150. Vi finns i en miljö där träning och hälsa betyder mycket.

Sök jobbet!

Är du rätt person? Välkommen att skicka ett mejl tiill lili@brandinfo.se med CV, text om dig själv och kontaktuppgifter. Återkoppling sker löpande. Vi arbetar i en mansdominerad bransch och ser gärna kvinnliga sökande.

Kontaktinformation

Lili Kerf

070-741 52 65

lili@brandinfo.se

www.brandskyddsforeningen.se/vast Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2014-12-05

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i