Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Uttagningen till AG-VM fortsätter

Sista datum för betalning av anmälningsavgiften har nu passerat för de som togs ut i ett första skede. Vi arbetar nu med att fördela platser till eventuella reserver och fylla upp klasser där det finns platser kvar.

Fråga: Jag är inte uttagen och undrar när reservplatserna tilldelas?

Svar: De som är uttagna hade fram till 30 oktober 2014 på sig att betala in anmälningsavgiften. Är anmälningsavgiften inte betald innan sista datum anses man ha tackat nej till sin plats. Först efter den 30 oktober kommer STF att se över hur många (eventuella) reservplatser det finns i respektive klass, och rankar sedan sökande reserver, samt fördelar platserna. Finns reservplatser efter 30 oktober 2014 kommer sökande att tillfrågas i rankad turordning, där besked måste lämnas omgående.

Fråga: Jag har missat att ansöka i tid och alla ordinarie platser är inte fyllda enligt den ordinarie listan, finns det möjlighet att ansöka för att vara föremål för uttagning till dessa lediga ordinarie startplatser?

Svar: Ja, vi arbetar just nu med att tillsätta lediga platser löpande allteftersom de har kommit in/kommer in till info@svensktriathlon.org, tills klassen är full. Om du redan har skickat in ansökan behöver du alltså inte göra det igen. 

Om du inte ansökt och vill göra det, skicka ett mejl med ditt namn, födelseår och mobilnummer.  

Publicerad: 2014-11-11

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson