Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Svenska Triathlonförbundet söker en kommunikatör

Triathlon fortsätter att växa och Svenska Triathlonförbundet (STF) söker nu en kommunikatör och marknadskoordinator.

De primära arbetsuppgifterna skall utföras inom två områden som är tätt ihopkopplade. Dels arbete med hemsidor och nyhetsbrev, samt ökad närvaro och interaktivitet i sociala medier, dels kommunikation och marknadsaktiviteter kopplade bland annat till de event som STF driver och/eller medverkar i.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis media, kommunikation och/eller marknad. Vi tror att du har 1-3 års erfarenhet från liknande roller med inriktning på kommunikation med fokus på digitala medier och/eller marknads/event relaterade arbetsuppgifter.

Du har god stilistisk förmåga och har arbetat mycket för medlemmar eller kunder. Du har arbetat i EpiServer eller liknande och har även erfarenhet från Photoshop, Illustrator, Indesign med flera. Meriterande är att du har erfarenhet från idrottsrörelsen eller annan idéburen föreningsverksamhet. Du har god känsla för text, design, layout och struktur och har ett brinnande intresse för omvärldsbevakning och kunskapsspridning. Vi söker dig som är i början av din karriär och som har ett stort eget driv. Tjänsten är heltid och placeringsort är Göteborg.

Vi erbjuder dig en självständig och utmanade roll i en starkt växande idrott med positiva utövare och ambitiösa kollegor.

För mer information kring triathlon se också www.svensktriathlon.org. 

Låter det intressant? Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via ola.silvdahl@svensktriathlon.org.  Senast fredag 16 maj 2014 vill vi ha din ansökan.

Frågor besvaras av Ola Silvdahl, generalsekreterare STF, 0708-48 55 00 .

__________________________________________________________________

 

Svenska Triathlonförbundet (STF) är medlemmar i Riksidrottsförbundet och Sveriges Olympiska Kommitté. Uppdraget att utveckla, administrera och marknadsföra idrotten triathlon i Sverige. STF är också anslutet till det internationella förbunden International Triathlon Union och European Triathlon Union.  180 föreningar är anslutna till STF och triathlon är en av de idrotter som växer snabbast i Sverige. 

Publicerad: 2014-05-04

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson