Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Här finns potential

Duktiga, entusiastiska ledare från hela landet träffades på Ledarkonventet i Motala i helgen. Det blev två fullspäckade dagar om barn och ungdomstriathlon i fantastiska lokaler på Motala Statt. Föreläsningar och praktik varvades med givande diskussioner.

Joachim Willén och Fredrik Wandus inspirerade med föreläsningar och praktiska pass. Deltagarna laddades med ny kunskap och en lång rad olika övningar anpassade för våra unga triathleter.


Erfarenhetsutbyte, massor av positiv energi och triathlonglädje fyllde dagarna. Ett riktigt gott gäng helt enkelt. Med massor av kunskap och stor potential. 


Fokus på konventet var barn och ungdomsträning (6-20 år) och ledarrollen. Deltagarna diskuterade och arbetade med olika frågeställningar. Fler ämnen som berördes var tävling, värdegrund, marknadsföring och administration för barn och ungdomsverkamheten.


Materialet från diskussionerna och deltagarnas arbete kommer att användas i förbundets utvecklingsarbete med barn och undomsidrott.


Roligast under helgen?

Helt klart koordinationspasset som utlöste oräkneliga skrattattacker.


Ett stort varmt tack till alla fantastiska ledare för en toppenhelg och för alla timmar ni lägger ner för våra barn och ungdomar.


Ni är guld värda!


 Publicerad: 2013-10-23

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson