Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Sök till Triathlongymnasiet senast 15 oktober

På Motala Rikstriathongymnasium erbjuds tjejer och killar optimala förutsättningarna att kombinera sina gymnasiestudier med sin triathlonsatsning. Den 15 oktober är sista ansökningsdag för intagning till hösten 2014. Ungdomar födda 1998 och även 1997 (till åk 2) har nu möjlighet att söka till intagningen hösten 2014.

Motala Rikstriathlongymnasium ger dig möjlighet att kombinera elitidrott med studier på gymnasienivå. Gymnasiet skapar goda förutsättningar för dig att utveckla din idrottstalang i kombination med en bra utbildning för framtiden. Stödet består av en individanpassad och flexibel miljö som präglas av glädje, utveckling och resultat samt av träning som leds av kompetenta tränare och lärare. Samtliga RIG kvalitetssäkras av Riksidrottsförbundet (RF).

 

För att komma in vid Triathlongymnasiet krävs först att du gör en ansökan till Svenska Triathlonförbundet. De sökande rangordnas sedan av förbundets sportchef tillsammans med tränarna vid Triathlongymnasiet. Rangordningen grundar sig främst på ambitionsnivå, tränings- och resultat utveckling samt idrottsliga meriter.

Antagning sker normalt till årskurs 1, men i vissa fall kan även antagning till annan årskurs ske. 

Är du intresserad?

Välkommen med din ansökan.

 

Här hittar du all information om Triathlongymnasiet och hur ansökan går till:


Inbjudan Triathlongymnasiet

Ansökan Triathlongymnasiet Länk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.Triathongymnasiets hemsida Länk till annan webbplats.

Länk till annan webbplats.Triathlongymnasiet på Facebook Länk till annan webbplats.

 

För frågor och mer information kontakta gärna:Joachim Willén, Tränare och koordinatorE-mail: joachim.willen@motala.seMobil: 0768-35 56 68

Publicerad: 2013-09-05

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson