Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

AXA Svenska Triathlon Cupen 2013

Efter flera års arbete körs nu samtliga deltävlingar centralt i städer på avstängda gator. Fin inramning, mycket publik och klasser för elit (ungdom, junior och senior), age group och motionärer.

Cupen startar i Halmstad 6-7 juli Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i samband med sprint-SM. Tävlingen är en del av SM-veckan och enligt planen kommer såväl damer och herrar elit att sändas direkt i SVT.  Det ställer stora krav på oss som arrangörer att skapa ett event på högsta nivå, men också på dig som aktiv att prioritera tävlingen och därigenom bidra till att vi tillsammans kan visa upp vår fina idrott när vi får chansen.

Därefter är det Västerås 14 juli Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som gäller. Ny bana med mål och växlingsområde mitt i stan. Sedan vidare till Malmö 4 augusti Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. vid Turning Torso och fina Västra Hamnen. Avslutningen går i Jönköping 10 augusti Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.i samband med SM på olympisk distans och en förväntad upprepning på fjolårets publiksuccé.

Varmt välkommen att delta i AXA Svenska Triathlon Cupen 2013!

Anmäl dig här! Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2013-06-07

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson