Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

STF och TYR inleder samarbete

Svenska Triathlonförbundet och TYR har ingått ett samarbete. STF har sedan flera år ett framgångsrikt samarbete med konfektionsmärket Newline. Detta kompletteras nu med ett samarbete med TYR avseende simsegmentet, där TYR blir ”official swim supplier”.

TYR är världsledande på simprodukter (simkläder och våtdräkter med mera), vilket på ett utmärkt sätt kommer att komplettera behovet av rätt utrustning för triathleter på alla nivåer.

Genom samarbetet förses landslag och elever triathlongynmasiet i Motala med kompletterande utrustning, samtidigt ges svenska triathleter rabatt på TYR:s utrustning.

Deltagare i triathlontävling 2012 och/eller 2013 ges 10%. Inköpen görs via www.tyrsverige.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och du anger koden TYRTRI10.

 

Ola Silvdahl, generalsekreterare STF:

Samarbetet med TYR innebär att svensk triathlon och dess medlemmar får tillgång till förstklassig simutrustning. Det är stimulerande när bitarna faller på plats och vi i den starka utvecklingen kan ta vår idrott till nästa nivå med bra partners.

 

Harald Kruger, Nordic Swim Sports AB / TYR:

Svensk triathlon är i världsklass vilket inte minst bevisas av Lisa Nordéns framgångar och vi är stolta över att få leverera TYR produkter som Lisa använder till hela Triathlonlandslaget.

 

Alex Caperonis, TYR Inc

TYR satsar hårt på triathlon och att samarbeta med Svenska triathlonförbundet förstärker vår satsning i Europa och Norden. Vi har under många år samarbetat med Lisa Nordén och är glada över att kunna stödja svensk triathlon.

 

För mer information:

Ola Silvdahl, generalsekreterare STF: mobil 0708-48 55 00, ola.silvdahl@svensktriathlon.org

Harald Kruger, VD Nordic Swim Sports, harald.kruger@mosquit.se

Publicerad: 2013-03-27

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i