Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Lisa Nordén vann bragdguldet

I dag vann Lisa Nordén SvD:s Bragdguld. Ett erkännande för en fantastiskt duktig idrottskvinna, som dessutom har många aktiva år kvar i karriären.

Läs om bragdguldet här: http://www.svd.se Länk till annan webbplats.

Lisas framgångar under 2012 har inneburit att svenska folket har fått upp ögonen inte bara för Lisa, utan också för triathlon som idrott. Fokuset kommer ytterligare att stärka den starka tillväxttrend som finns inom svensk triathlon.

På denna fil Länk till annan webbplats. framgår svensk triathlons utveckling 2006-2012.

Grunden är att triathlon är en fin idrott som allt fler förstår passar både elit som Lisa Nordén, men också ungdomar och motionärer på alla nivåer.

Till detta kommer att Svensk Triathlon arbetar målmedvetet med fyråriga affärsplaner som följer OS-cykeln. Vi sätter inom rörelsen tillsammans barriärbrytande mål och bestämmer hur vi skall nå dem. Här finner du det senaste dokumentet Svensk Triathlon 2012 Länk till annan webbplats.. Under 11-18 december 2012 lägger vi grunden för Svensk Triathlon 2016.

Vår övertygelse är att det som visats av svensk triathlons utveckling bara är början. Intresset kommer att öka dramatiskt de kommande åren och antalet utövare likaså.

Triathlon är framtidens idrott. Du är välkommen att vara med.

Lisa, ta emot våra innerliga gratulationer från alla inom svensk triathlon. Vi är så stolta över dig som person och för dina resultat.  Du är en fin förebild och en fantastisk idrottskvinna. Tack för den du är och det du gör!


Publicerad: 2012-12-04

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i