Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Playitas till superpris - Svensk Triathlon 2016

En vecka på Playitas för 5398 kronor och möjlighet till ytterligare 2.000 krornor i subvention! 2008 tog vi fram vårt andra mål- och verksamhetsprogram – Svensk Triathlon 2012. En fyraårig ”affärsplan” där vi definierade värdegrund, verksamhetsområden, mål och arbetsuppgifter. Det gjordes med hjälp av en processledare från SISU idrottsutbildarna och ett stort antal ledare från våra föreningar medverkade i arbetet.

Utifrån läget 2008 siktade mötet skyhögt. Så högt att många skrattade åt oss och kallade innehållet fantasier och önsketänkande. Men med mål och innehåll definierade har klubbar och förbund gemensamt slitit hårt och flera av fantasierna har de facto blivit realiteter.

Nu är det dags igen. Svensk Triathlon 2012 Länk till annan webbplats. skall utvärderas under hösten 2012 och därefter lägger vi grunden till Svensk Triathlon 2016.

De bästa idéerna kommer oftast under löprundan, på semestern, hem från en tävling eller när man avslappnat diskuterar med träningskamraterna. Därför har vi valt att förlägga en processvecka på Playitas/Fuerteventura där vi lägger grunden till Svensk Triathlon 2016.

Tillsammans med STF:s partner Apollo har vi tagit fram en vecka 11-18 december 2012 med halvpension för (5998 kronor) per person.

OBS NYTT PRIS: Apollo sänker priset ytterligare till 5398 kronor. Då ingår halvpension och del i dubbelrum, samt cykeltransport och transfer. Dessutom avsätter STF 30.000 kronor till denna viktiga processvecka som subventionering. Subventionering ges med max 2.000 kronor per person och/eller förening.

Under den veckan kommer vi att träna, diskutera och dokumentera. Grovt är planen att under eftermiddag/kväll håller en processledare ett pass under ordnade former om ca 1-1 ½ timma. Vi får alla med oss tankar och frågeställningar som vi kan ventilera under nästa dags träningspass, samt därefter redovisa och diskutera på följande processpass.

Vi söker dig som är ordförande i en medlemsförening eller engagerad i föreningsarbetet.  Ta chansen att förena nytta med nöje, samt var med och påverka både hur högt vi skall sikta och hur vi skall nå dit. Diskutera i föreningen om och i så fall hur stort ett ekonomiskt bidrag föreningen kan ge för din medverkan.

Frågor om processveckans innehåll besvaras av Ola Silvdahl via mail ola.silvdahl@svensktriathlon.org eller mobil 0708-48 55 00.

Frågor om resa- och boende besvaras av Daniel Giray via mail daniel.giray@apollo.se eller mobil 0769-47 48 52.

Här bokar du din resa Länk till annan webbplats.. Maila även ola.silvdahl@svensktriathlon.org att du anmält dig. Antalet platser är begränsat och sista anmälningsdag är förläng till måndag 5 november 2012. Genom din anmälan förbinder du dig självklart att bidra i processarbetet och diskussionerna.

 

Varmt välkommen!


Publicerad: 2012-10-24

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson