Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Arvika Enervit Triathlon - SM/RM Olympisk distans

Den 22 juli avgörs SM/RM på olympisk distans i Arvika. Senast den 11 juli måste du som vill delta i tävlingsklass anmäla dig. Dagen innan avgörs även en motionstävling som redan lockat många deltagare och där går det också bra att efteranmäla sig. Detta är också den andra av fyra deltävlingar i AXA Svenska Triathlon Cupen 2012.

Tävlingsledningen bestående av Emelie Gunnarsson, Karl-Johan Danielsson och Erik Strand satt tillsammans med Enervit, familj, vänner och Arvikas idrottsföreningar arrangemanget på plats på ett bra sätt 2011. Detta resulterade i ett starkt elitfält, ett brett motionsfält med många förstagångstriathleter och en dag fylld med glädje. Hela 2000 personer lockades till att titta på tävlingen i hamnområdet i Arvika. Givetvis räknar vi med en minst lika bra tillställning och uppslutning i år!

Tävlingsledningen har ett klart och tydligt mål: Arvika Enervit triathlon är en tävling av aktiva – för de aktiva. Vi ser fram emot två dagar i juli fyllda med glädje, enastående prestationer och en jämn kamp om SM- och RM-medaljerna.

Välkommen till Arvika 21:a – 22:a juli!

För mer information se www.arvikatriathlon.se Länk till annan webbplats..

Anmäl dig här! Länk till annan webbplats.

 

Publicerad: 2012-07-02

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson