Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Domarutbildning i Stockholm 3 juni

Inför den stundande VM-deltävlingen i Stockholm 25-26 augusti behöver vi utbilda fler domare för att ha behörighet att döma på ITU-tävlingar. Utöver den befintliga domarkåren vill vi även bjuda in dig som inte tidigare jobbat som domare, men som är intresserad av att göra det.

Att vara domare, eller Technical Official som det heter, på en ITU-tävling är ett roligt uppdrag och ger dessutom möjligheter till att resa ut i världen och döma på olika tävlingar. Efter att man jobbat på sig några års erfarenhet kan man också bli aktuell för uppdrag på de mest prestigefyllda tävlingarna - OS-tävlingarna. Så resan till Rio 2016 börjar nu.

Plats: Stockholm

Datum: Söndag 3 juni (dagen efter Stockholm Marathon)

Tid: 8.30-19.00 (senast) – OBS! Utbildningen avslutas med ett obligatoriskt test, så ni måste stanna kvar till slutet. Om det gör att ni behöver boende en natt till så ordnar vi det också.

Så om du är intresserad av denna utbildning och att döma i Stockholm, vänligen kontakta mattias.sjoberg@svensktriathlon.org omgående så får du mer information om vad som gäller för utbildningen. 

Publicerad: 2012-05-21

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson