Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Ansökningstiden förlängs för Projektledare för tri4fun-Västsverige

Tri4fun konceptet växer och nu söker triathlonklubbarna i Västergötland och Västsvenska distriktsförbundet en projektledare på 65 % för att starta upp Tri4fun i Västsverige. Sista ansökningsdag för tjänsten är 31mars.

 

Tri4fun har som målsättning att erbjuda barn och ungdomar i regionen Göteborg, Borås och Alingsås ökade kunskaper kring säkerhet på väg, i vatten och i skog och mark.

Svenska Triathlonförbundet är projektansvarig och de lokala föreningarna i Göteborg, Alingsås och Borås tillsammans med projektledaren är projektgenomförare. Projektet genomförs i nära samarbete med Västergötlands och Västsveriges Idrottsförbund. Vi söker en person som har goda erfarenheter av att arbeta med barn och ungdomar inom både idrottsrörelsen och i skolmiljön. Dokumenterade kunskaper i sim- & cykel undervisning, livräddningskunskaper och barns fysiska och psykiska utveckling är ett krav. Lämplig utbildningsbakgrund är akademisk examen inom pedagogik och/eller tränarskap. Du ska klara av att arbeta på egen hand, vara drivande och noggrann. Tillgång till egen bil och körkort är ett krav.

 

Läs mer om tjänsten i platsanonnsen här Länk till annan webbplats.

Frågot besvaras av Ola Silvdahl, ola.silvdahl@svensktriathlon.org


 

 
 

Publicerad: 2012-03-20

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson