Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Projektledare för arrangemang sökes

Svenska Triathlonförbundet söker omgående en person som på heltid i första hand ska planera, och tillsammans med de lokala föreningarna, genomföra AXA Malmö Triathlon den 5 augusti.

Personen kommer också att jobba med andra delar inom området arrangemang, under Mattias Sjöbergs ledning, så som svenska triathlon cupen och Stockholm Triathlon.

Verksamhetsområdet ”Arrangemang” växer så att det knakar och behöver förstärkas. Den senaste veckan har det dels blivit klart att Malmö kommun/region Skåne stöttar etableringen av den nya tävlingen AXA Malmö Triathlon, som därmed kommer att genomföras för första gången i år. Men även att det nu är klart att Stockholm får en VM-tävling i sommar, vilket ökar trycket ytterligare. 

Vi söker en person som har goda erfarenheter av att arrangera, i första hand, triathlontävlingar. Du ska klara av att arbeta på egen hand, är strukturerad och har förmåga att organisera och motivera ideella krafter. Du har en förståelse för vad som krävs för att genomföra ett arrangemang på internationell nivå, som lockar både deltagare, sponsorer och media. Arbetet innefattar allt från tillstånd, bansäkerhet, material, logistik, marknadsföring, sponsorer, deltagarservice, funktionärsplanering mm.

Eftersom det är bråttom så kommer processen att hållas väldigt kort. Dessa datum gäller:

-          Ansökan ska vara STF tillhanda senast onsdag 14 mars, 16.00.

-          De sökande kommer att kallas till intervju, preliminärt söndag 18 mars.

-          Beslut kommer att tas och meddelas följande vecka (v12).

-          Tillträde senast en månad efter tillsättning.


Ansökan ska innehålla ett kort brev som förklarar varför du söker tjänsten och hur du tror att du kan bidra till svensk triathlons utveckling inom arrangemang, samt ett CV och minst två referenser.

Frågor besvaras av och ansökan skickas till

mattias.sjoberg@svensktriathlon.org

0708-428 528

 

Publicerad: 2012-03-09

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i