Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Sista ansökningsdag 1 okt för projektledartjänst för Try4Fun Dalarna

Projektet har under ett års tid genomförts under namnet Tri4fun där tre triathlonföreningar i Falun, Borlänge och Säter kommun har deltagit i projektet. Under det andra året har projektet utökats och ett samarbete mellan triathlon och orientering har skapats. Try4Fun har som målsättning att erbjuda barn och ungdomar i regionen Falun, Borlänge och Säter kommun ökade kunskaper kring säkerhet och teknik på väg, i vatten och i skog och mark. Nuvarande projektledare ska vara tjänstledig och därför söker vi en efterträdare.

Vi söker en person som kan arbeta 50 % under ca 7 månader med projektet Try4fun och ansvara för triathlonaktiviteterna. Du kommer att jobba tillsammans med projektledaren för orientering.

Svenska Triathlonförbundet kommer vara projektansvarig  och arbetsgivare och föreningarna tillsammans med projektledaren är projektgenomförare.

Du som söker har goda erfarenheter av att arbeta med barn och ungdomar inom både idrottsrörelsen och i skolmiljön. Du har

 goda triathlonkunskaper och kunskap kring barns fysiska och psykiska utveckling. Du ska klara av att arbeta på egen hand, vara drivande och noggrann. Tillgång till egen bil och körkort är ett krav.

 

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här. Länk till annan webbplats.

 

 

 

 

Publicerad: 2011-09-25

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson