Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Påminnelse - sök triathlontjänst senast 10 augusti

Tri4fun konceptet växer och nu söker triathlonklubbarna i Östergötland en projektledare på 50% för att starta upp Tri4fun i Östergötland. Sista ansökningsdag för tjänsten är 10 augusti.

Tri4fun har som målsättning att erbjuda barn och ungdomar i regionen Norrköping, Linköping och Motala ökade kunskaper kring säkerhet på väg, i vatten och i skog och mark.

 

Svenska Triathlonförbundet är projektansvarig och de lokala föreningarna i Östergötland tillsammans med projektledaren är projektgenomförare. Projektet genomförs i nära samarbete med Östergötlands Idrottsförbund. Vi söker en person som har goda erfarenheter av att arbeta med barn och ungdomar inom både idrottsrörelsen och i skolmiljön. Dokumenterade kunskaper i sim- & cykel undervisning, livräddningskunskaper och barns fysiska och psykiska utveckling är ett krav. Lämplig utbildningsbakgrund är akademisk examen inom pedagogik och/eller tränarskap. Du ska klara av att arbeta på egen hand, vara drivande och noggrann. Tillgång till egen bil och körkort är ett krav.

 

Läs mer om tjänsten i platsanonnsen här Länk till annan webbplats.

Frågot besvaras av Tomas Viker, tomas.wiker@svensktriathlon.org

 

Publicerad: 2011-08-05

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson