Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Nu släpper vi triathlonresor till Playitas

Nu öppnar vi möjligheten att boka träningsläger på solsäkra Fuerteventura. I april 2012 erbjuder Svenska Triathlonförbundet i samverkan med Apollo en fullspäckad triathlonvecka på Playitas. Under veckan arrangeras också Challenge Fuerteventura 70.3

För mer information om hur du bokar din resa hittar du på Apollos webbsida Länk till annan webbplats.

   

Under triathlonveckan kommer vi erbjuda fyra olika inriktningar

Triathlonveckan med inriktning - nybörjare

Denna inriktning är fylld med mix av träning, utbildning och social samvaro. Du erbjuds ledarledda pass med mycket fokus på teknikträning och grundläggande tips för att klara av en triathlon. Hur ställer man in sin cykel på rätt sätt i växlingsområdet, vad ska man tänka på när man köper löpskor, hur växlar man mellan simning till cykel på enklast och snabbaste sätt? Dessa frågor och många mer kommer du få svar på under din träningsvecka. Simbassängen är förbokad med simtider och alla simpass har en ledare på kanten som ger dig tips och råd. Du väljer själv vilka träningspass du vill delta i. Inriktningen för nybörjare kräver ingen speciell träningsbakgrund.

                     
Triathlonveckan med inriktning –utveckling

Träningsveckan med utvecklingsinriktning passar dig som har kört några triathlontävlingar och tränat triathlon i något år. Programmet är anpassat för så väl kort- som långdistans och innehåller både inslag av hög fart och långa utmanande distanpass. Du erbjuds ledarledda pass med teknikträning och tips samt föreläsningar. Oavsett om du siktar på Stockholm Triathlon, Kalmar långdistans eller bara vill tränar triathlon för välbefinnandet så kommer denna inriktning ge dig ett oförglömligt minne där du kan ladda inför säsongen tillsammans med likasinnade. Simbassängen är förbokad med simtider och alla simpass har en ledare på kanten. Du väljer själv vilka träningspass du vill delta i. Veckan avslutas med en träningstävling. Du bör ha viss vana att träna regelbundet.

 

Triathlonveckan med inriktning - erfaren

Träningsveckan med inriktning erfaren passar för dig som har mångårit erfarenhet av triathlon. Du har genomfört många tävlingar och tränar triathlon regelbundet. På våra fartpass kommer du få uppleva rejäl fart i lagtempoform. På distanspassen erbjuds du att glida ut på långa distanspass i lite lägre tempo i Fuerteventuras karga landskap. Du kanske siktar på att slå ditt personliga rekord i Kalmar Triathlon, Sverige Cupen eller Stockholms Triathlon. Under veckan erbjuds du  en mix av träning, utbildning och social samvaro. Alla träningspass är ledarledda. Simbassängen är förbokad med simtider. Veckan avslutas med en träningstävling. Du väljer själv vilka träningspass du vill delta i.

 

Specialvecka inkl Challenge Fuerteventura 70.3

Den 14 april avgörs den andra upplagan av Challenge 70.3 på Playitas, Fuerteventura. Tävlingsveckan har fokus inställt på att förbereda sig för att delta i tävlingen. Under veckan kommer vi provköra banan och gå igenom växlingsområde och andra tävlingsspecifika detaljer. Mer information om tävlingen finns här http://www.challengefuerteventura.com/ Länk till annan webbplats. 

 

Publicerad: 2011-07-05

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson

SAMARBETSPARTNERS

Medlem i