Gå till innehåll
Svenska Triathlonförbundet
Svenska Triathlonförbundet

Dags att anmäla sig till Sprint-SM i Halmstad

Nu är det knappt två veckor kvar till sprint-SM i Halmstad. Sista dagen för anmälan i de individuella tävlingsklasserna är onsdag 22 juni. För mixstafetten är sista anmälan torsdag 23 juni.

Bansträckningen är något utöver det vanliga. Vi kommer att ha en bana mitt i stan som börjar med simning i Nissan där publiken kan följa simningen från fyra håll. Efter växlingen på Stora torg väntar en fartfylld cykeltur på fyra varv, på avstängda gator med varvning på Stora torg och slutligen en snabb löpbana utmed Nissans stränder.

Tävlingen är en del av SM-veckan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som är ett samarbete mellan Riksidrottsförbundet och Sveriges Television.

För de aktiva bjuder tävlingen på några "nyheter". Det kommer att vara ett obligatoriskt pre-race möte för alla som startar i SM-klasserna. Startordningen på pontonen kommer att baseras på seedning. De som har dräkter där efternamnet klart framgår både fram och bak kommer inte att behöva bära nummerlapp.

Vi ser fram emot SM-helgen i Halmstad och hoppas att även du vill vara med, antingen på plats som aktiv, publik, funktionär eller på distans via TV/webb.

 

Anmäl dig här Länk till annan webbplats., eller läs mer om tävlingen på tävlingshemsidan Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2011-06-21

Senast uppdaterad: 2017-06-30

Författare: Tom Mårtensson